Guguritan munggaran ditulis abad ka

Halo kawan kawan,

Mari kita bahas persoalan berikut ini

 

Soal:

Guguritan munggaran ditulis abad ka

Jawaban:

abad ka-19.

Penjelasan:

Guguritan nya éta salasahiji karya sastra dina wangun puisi buhun anu ngagunakeun aturan pupuh. Sabenerna tepi ka kiwari can kapanggih ngeunaan titimangsa mimiti ayana guguritan. Tapi, nilik aksara jeung pupuh nu digunakeunana bisa dicindekeun yén guguritan geus dimimitian dina abad ka-19.

 

Semoga jawaban atau penjelasan diatas dapat membantu kawan kawan ya. apabila ada pertanyaan silakan berkomentar dibawah ini.

 

Salam sukses selalu

Leave a Comment