Isi crita rakyat antarane nyritakake babagan

Halo kawan kawan,

Mari kita bahas persoalan berikut ini

 

Soal:

Isi crita rakyat antarane nyritakake babagan

 

Jawaban:

Crita rakyat nyritakake babagan kadadean ing sawijining daerah.

 

Penjelasan:

Cerita rakyat yaiku crita jaman mbiyen sing misuwur lan tansah ngrembaka ana ing tengah-tengah masyarakat kang dicritakake kanthi wujud lisan lan tulisan. Cerita rakyat asale saka kabudayaan lan adat istiadat ing sawijine daerah. Indonesia akeh duwe cerita rakyat amargo Indonesia duwe suku lan kabudayaan sing werna-werna.

Dengan demikian, crita rakyat nyritakake babagan kadadean ing salah sawijining daerah.

 

Semoga jawaban atau penjelasan diatas dapat membantu kawan kawan ya. apabila ada pertanyaan silakan berkomentar dibawah ini.

 

Salam sukses selalu

Leave a Comment