MC (Master Of Ceremony )dina bahasa sunda disebut?

Halo kawan kawan,

Mari kita bahas persoalan berikut ini

 

Soal:

MC (Master Of Ceremony )dina bahasa sunda disebut?

Jawaban:

Panata Acara.

Penjelasan:

Panata acara atawa MC mangrupakeun jalma anu mimpin acara sarta ngatur susunan acara ti awal nepi ka akhir sangkan acara aya dina kalancaran. Panata acara biasana boga tanggung jawab sangkan acara teh teu pikaboseneun tur rame.

Jadi, MC (Master Of Ceremony ) dina bahasa sunda disebut panata acara.

 

 

Semoga jawaban atau penjelasan diatas dapat membantu kawan kawan ya. apabila ada pertanyaan silakan berkomentar dibawah ini.

 

Salam sukses selalu

Leave a Comment