Tembung tapa brata werdinipun

Halo kawan kawan,

Mari kita bahas persoalan berikut ini

 

Soal:

Tembung tapa brata werdinipun

 

Jawaban:

Tembung tapa brata werdinipun tirakat nahan kabeh bentuk napsu lan nduweni pantangan.

 

Penjelasan:

Tapa brata yaiku sajenising tirakat. Tirakat kasebut nduweni ancas kang tinamtu. Tapa brata bisa kanggo awake dewe uga bisa kanggo wong liya, kaya dene pemimpin nglakoni tapa brata kanggo kesejahteraan lan kemakmuran rakyate.

Tapa brata uga nduweni arti nahan kabeh bentuk napsu lan nduweni pantangan.

Dengan demikian, dapat disimpulkan bahwa tapa brata yaiku tirakat nahan napsu lan nduweni pantangan.

 

 

Semoga jawaban atau penjelasan diatas dapat membantu kawan kawan ya. apabila ada pertanyaan silakan berkomentar dibawah ini.

 

Salam sukses selalu

Leave a Comment